Değerli Meslektaşlarımız,

Dünyamızı ve Ülkemizi saran Pandemi sürecinde, Devletimizin aldığı tedbirler doğrultusunda sektörümüz mensupları, Sağlık çalışanlarından sonra, Ülkemizde tam mesai yaparak vatandaşımızı Ekmeksiz bırakmadılar. Gerektiğinde sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle evinden çıkamayan vatandaşımızın evine kadar giderek Ekmeğini ulaştırdı ve hizmetini eksiksiz sürdürdü.

Sektörümüze emek verenlerin tümü üstlerine düşen görevi tam manasıyla yerine getirdiler.

İstanbul' da başta İşveren Sendikamız, Ticaret Odası Meslek Komitemiz, İstanbul Fırıncılar Odamız, Bütün Sivil Toplum Örgütlerimiz, ilgili kamu kuruluşları elbirliği ile süreci asgari sorunla sürdürmeyi başardılar.

Değerli Meslektaşlar,

Sektörümüz hayatın akışında vazgeçilmez bir meslek grubudur.

Dolayısıyla sektörümüz sorunları, düzeni ve gelişimi bakımından her daim ilgilenilmesi gereken bir işkolu niteliğindedir.

Bu süreçte ne denli önemli bir hizmet verdiğimiz tam manasıyla ortaya çıkmış ve bütün kamuoyu tarafından da gözlenmiştir.

Bundan sonraki süreçte de birlik ve beraberlik içerİsinde çalışmaya özen gösterilmesini beklerken bu dönemde bütün çalışanları ve müteşebbisleri gösterdikleri üstün hizmet çabasından dolayı  candan kutluyoruz.

Herkese sağlıklı, huzurlu mutlu günler diler, Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlarız.

Ekmek Sanayi İşverenler Sendikası