TÜM ŞİRKETLERİN İNTERNET SİTESİ OLMAK ZORUNDA…

13 Ocak 2011 tarihinde kabul edilen ve 1 Temmuz 2012 tarihinde yürürlüğe girecek olan 6102 sayılı Yeni Türk Ticaret Kanunu (YTTK)’ nun, kamuyu aydınlatma ve şeffaflık ilkeleri çerçeve ...

Devam
GENEL KURUL İLANI (14.07.2018 - 21.07.2018)

EKMEK SANAYİİ İŞVERENLER SENDİKASI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’ ndan

Devam
COVİD - 19 SEBEBİYLE KURALLARI HATIRLAN YAZILAR ASALIM.

ÜLKEMİZİ ve DÜNYAYI ETKİSİ ALTINA ALAN SALGIN HASTALIK SEBEBİYLE İŞYERLERİMİZE UYARICI BİLGİLENDİRME YAZILARINI ASALIM.

Devam
Sokağa Çıkma Yasağında Fırınlarımız Hizmetine Devam Etti.

Yaşadığımız günler gösterdiki; Ülkemizin çimentosu, olmazsa olmazlarından biri de bizlerin faaliyette bulunduğu "EKMEKÇİLİK SEKTÖRÜDÜR"

Devam
Koronavirüs ile Mücadelede Ramazan Ayı Tedbirleri Genelgesi

Ramazan pidesi ve ekmek satışı ile ilgili olarak; Ramazan süresince iftar saati ve hemen öncesinde oluşabilecek pide kuyrukları ve yoğunluğun oluşturacağı bulaş riskinin önlenmesi ama ...

Devam

Faydalı Bilgiler

Bayat Ekmekten Yemek Tarifleri

Bayat Ekmekten Yemek Tarifleri

Ekmeğin Beslenmedeki Yeri

İçeriği ve şekli değişkenlik gösterse de Ekmek; tüm dünyada en çok tüketilen insanlığın ortak besin maddesidir.

EKMEĞİN TARİHİ

Ekmek tüm insanlığın varoluşundan günümüze kadar en vazgeçilmez besini ve enerjikaynağıdır.